titol steam

Les activitats STEAM són aquelles que inclouen un component relacionat amb la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i/o les matemàtiques. Són activitats per aprendre fent, a les quals es treballa en equip per assolir un objectiu. Però, sobretot, són activitats vivencials i divertides!Treballarem la creativitat, la curiositat per l’entorn i la lògica des de diferents vessants, adaptant-nos a l’edat dels participants. Les activitats que oferim són:

EL CLUB DELS INVENTS

El Club dels invents és una activitat per descobrir com funcionen les coses, i construir-les nosaltres mateixos. Posarem en marxa els nostres cervells per treballar en equip i utilitzar el nostre enginy per fabricar objectes útils i divertits.

Aplicarem la filosofia maker i els principis de la física per crear tota mena d’invents utilitzant materials quotidians. Farem servir des de mecanismes molt simples fins a circuits elèctrics per fabricar objectes funcionals.

L’activitat es pot adaptar a qualsevol edat a partir de P3.

Descarrega el PDF per conèixer més detalls.

JO, ROBOT

Activitat d’iniciació a la robòtica educativa, on els participants s’introduiran en el món de la programació. Com a base utilitzarem el kit de robòtica Ed1, el qual compta amb diferents sensors i motors Després farem servir el programa microblocks per donar vida als nostres robots i definir el seu comportament.

A partir de 5è de primària

Descarrega el PDF per conèixer més detalls.