A l’àrea  d’audiovisuals trobem activitats que exploren la creativitat i el coneixement de l’entorn a través de la fotografia, el vídeo, el dibuix, l’animació, etc. A les activitats combinarem  tècniques analògiques amb digitals, treballant diferents habilitats amb l’objectiu de crear un producte final.

Actualment oferim els següents tallers:  

ESCOLA DE REPORTERS I REPORTERES

Al club de reporters i reporteres sortirem a conèixer el nostre barri i les persones que hi viuen. Farem entrevistes i fotos del nostre entorn, i amb tot plegat elaborarem una exposició fotogràfica, revista o similar per poder compartir-ho amb tothom.

L’activitat es pot adaptar a diferents formats i durades, posant el focus al barri, a l’escola o al grup-classe, i utilitzant diferents tècniques en funció dels interessos del grup.

A partir de 4rt de primària

Descarrega’t la fitxa d’activitat

 

Al taller de Stop-Motion realitzarem un vídeo grupal utilitzant aquesta tècnica tradicional. Dissenyarem els personatges i els decorats, farem l’animació, editarem el vídeo amb música per donar vida a objectes inanimats.

Treballarem en petit grup prenent decisions conjuntes i repartint les tasques, i ens ho passarem genial!L’activitat es pot adaptar a diferents necessitats i durades

.A partir de 4rt de primària

Preparats i preparades per formar part d’un equip de rodatge? Escriurem el guió, aprendrem a utilitzar la càmara, il·luminarem l’escena,   ens disfrassarem i maquillarem  i donarem forma a les nostres idees en forma de creació audiovisual.  L’activitat es pot realitzar en diferents formats i durades

A partir de 1r

Decarrega’t la fitxa d’activitat